Om

Njut av det roliga – vi syr ihop  arrangemanget!


My Challenge sätter ihop en helhetsupplevelse med kunnig tränare, trivsamt boende för såväl dig som din häst, god mat baserat på lokala råvaror och miljöer att njuta av. När du bokar ett arrangemang av oss vet du att det är utvalt med omsorg för att du och din häst skall trivas! Målsättningen med våra upplevelser är att de skall innehålla utmaningar och leda till utveckling.


Vi är vår målgrupp, det vill säga ryttare med egen häst som prioriterar starka upplevelser och utvecklande träning, framför  lyxig ridsportutrustning.


Vi börjar småskaligt för att säkra ett utbud av god kvalitét.  Programmet uppdateras och nya arrangemang tillkommer.


Enjoy!

Tävlings– eller fritidsryttare?


Vare sig du tävlar eller inte, eller kanske har tävling som ett framtida mål, finns det något i vårt utbud som passar dig.  Flera  arrangemang har aktiviteter där vi delar upp oss i prova-på-grupp eller  grupp för mer avancerade.


Valet är ditt eller hjälper vi dig med att välja rätt nivå!

Träning med utveckling!

På våra arrangemang kan du ta med dig dina ryttarvänner och träffa nya ryttarvänner.  Av våra tränare och guider får du alltid tid eftersom grupperna är små, sällan fler än 5 personer per aktivitet.

Boende och mat

Allt är komponerat småskaligt och vi är högst 10 personer som övernattar. Boendet är i flerbäddsrum på vandrarhem, i stugor  eller på ett Bed & Breakfast. Mat ingår, men ibland tilllagas den av deltagarna. Hästen bor bra i ströad box nära boendet. Hö och kraftfoder tar du med dig själv.

Skräddarsytt upplägg

Vill du och dina stallkompisar/ryttarvänner boka in er ensamma på någon av våra arrangemang?

Vi skräddarsyr arrangemang för minst 8 personer. Kontakta oss för offert!

e–post: boka@mychallenge.se